Bed & breakfast, vandrarhem, billiga hotell samt pensionat, logi, rum, stugor, billiga boenden, övernattningar och weekend!


Allarum.se - Här finns billigt boende med Vandrarhem, Bed & Breakfast och billiga Hotell!
Om allarum.se
 

OM ALLARUM.SE

Vår affärsidé är att erbjuda en mötesplats mellan övernattningsgäster och rumsuthyrare på ett enkelt och informativt sätt. Allarum.se är Sveriges största  sajt som  samlingsplats för alla prisvärda boenden i Sveriges alla kommuner. Vår inriktning är inte affärsfolk som söker övernattning på de dyra och centralt placerade hotellen. Vår kundkrets är familjer, turister, småföretagare och privatpersoner som söker prisvärda boenden för sin övernattning.  Till övernattningen erbjuder vi även den sökanden möjligheten attt på ett enkelt och informativt sätt ta del av kommunens turistverksamhet.

.
 

VÅR AFFÄRSPOLICY
Vår policy är att möjliggöra även för de mindre övernattningsalternativen att marknadsföra sin verksamhet på samma villkor som de stora hotellkedjorna. Vår prissättning för medverkan på allarum.se utgår från de mindre övernattningsställenas möjlighet till att marknadsföra sin verksamhet.

.

 

VÅR MARKNADSFÖRING
Vi har målet att bli ett självklart varumärke för allmänheten. Våra övernattningssökande och våra boenden skall vara våra främsta spridare av allarum.se.

.

 

VÅR ANNONSPOLICY
Allarum har inriktningen att  ta emot annonser som skapar ett mervärde för den boendesökanden. Vi välkomnar speciellt all reklam och information som är turistfrämjande. Vi kan ta emot annonser på riksnivå, landskapsnivå och kommunnivå. Vi håller en mycket låg prissättning för lokala arrangemang och sevärdeheter på kommunnivå.

  

.

 

ORGANISATIONSUPPGIFTER
 

Allarum.se

Organisationsnr: 5401133557

 

Östra kaserngatan 10

VAT (momsreg)nr: SE540113355701

E-post  info@allarum.se

291 54 Kristianstad

Bankgiro  429-6620

Ägare: Thomas Karlström

 

 

 

 

.

© allarum.se - Alla rättigheter reserverade. 2018
E-postkontakt: info@allarum.se