Bed & breakfast, vandrarhem, billiga hotell samt pensionat, logi, rum, stugor, billiga boenden, övernattningar och weekend!


Allarum.se - Här finns billigt boende med Vandrarhem, Bed & Breakfast och billiga Hotell!
Bloggar
 

 

Våra bloggar!
 
 
 
På vår Bed & Breakfast blogg har vi samlat alla de mysiga små guldkornen i hela Sverige. Platser där du inte bara bor och äter gott utan där du också har chans att vila upp dig och glömma all vardagsstress för en stund.
Allt från charmiga stugor och bed & breakfast till vandrarhem – det finns något för alla och är som balsam för själen.
 
 

 

 

 

 

Semester & Weekend är vår andra blogg där vi fokuserar på att lyfta fram härliga resmål i vårt avlånga land men också boenden som har olika aktiviteter i sin närhet. I norr kan du bland annat ägna dig åt skidåkning, fiske eller jakt. I söder kan du vandra, spela golf eller paddla kanot. Många boenden har också flera speciella upplevelsepaket att erbjuda sina gäster.
 
Välj en lugn semester eller en med lite mer fart i. Vi på Allarum.se garanterar att du kommer att få minnen för livet!

 

 

 

 

Vi finns på Facebook!

 

 

Facebook används idag av 3,4 miljoner svenskar och blir bara större. Allarum.se har nu tagit steget och tillhör stolt den skaran.
Med en stor grupp samt ett Facebook-konto med många vänner når vi snabbt ut med nyheter och information om olika övernattningar.

 

I gruppen Sveriges billigaste övernattningar har vi samlat de boenden som är mest prisvärda från Kiruna i norr till Malmö i söder.


Klicka på bilden och gå med du också!

 

 

 

 

 

 

På vårt Facebook-konto Övernattningsportalen Allarum uppdaterar vi med senaste nytt och är öppna för diskussioner med våra medlemmar om olika övernattningar och resmål i Sverige – stort som litet.
 
Klicka på bilden och bli vän med oss redan idag!

 

 

 

 

 

© allarum.se - Alla rättigheter reserverade. 2018
E-postkontakt: info@allarum.se