Bed & breakfast, vandrarhem, billiga hotell samt pensionat, logi, rum, stugor, billiga boenden, övernattningar och weekend!


Allarum.se - Här finns billigt boende med Vandrarhem, Bed & Breakfast och billiga Hotell!
Registrera ert boende
 

 

 

 

 

 

 

Välkommen att annonsera ditt boende på allarum.se

 
Vi har upp till 100 000 besökare varje månad som söker övernattningar, weekendresor, semester eller fiske och vandring i landets samtliga kommuner. Antalet besökare ökar varje år.
 
För endast 495 kronor + moms får du 12 månaders annonsering på allarum.se.
Er verksamhet erhåller en annonsruta på första sidan i din kommun. Via annonsrutan kan gästen klicka in till din informationssida där en utförlig beskrivning ges om din verksamhet. På sidan kan du även länka  om du har en facebooksida eller erhålla en onlinebokningsknapp som länkas tll din egen onlinboknng. 

Vi vet att marknadsföring via allarum.se kommer ge er verksamhet en god exponering för turister, besökare och företagare som söker prisvärda övernattningsställen i din kommun. Du får bokningar genom oss via tre vägar. Direktbokning från vår sida där du även får ett sms om att en bokning finns på din epost. Den potensiella gästen kan också gå vidare till din egen hemida och boka via denna.
Sist men inte minst är mobilsökaren som snart är den enheten som används mest av alla internetsökare. Via mobilen finner kunden ditt telefonnummer och ringer upp om en boknngsförfrågan. 

Du får statistik på hur många som går in på din informationssida samt hur många som går vidare till din egen hemsida. Det finns också statistik på hur många som söker boende i din kommun.
 
Som annonsör behöver du inte en egen hemsida, dock krävs att du har en epostadress.  
Du har utöver din annonsruta på kommunsidan en efterföljande informationssida. På denna sidan kan du lägga upp max 20 st foton på ditt boende. Dessa presenteras i HD-kvalite för dina potensiella kunder. Du kan koppla till en länk för ert företags facebookssida eller  för online-bokning om du har detta. När en kund gör en bokning till din epostadress får du samtidigt ett sms till din mobil om att en bokning har gjorts vilket ger dig en snabb återkoppling till kunden. Har du en blogg eller en Facebooksida om ditt företag kan du länka denna sidan till din informationssida. Du har på din egna informationssida statistik på antalet besökare som gått från din kommunsida till din informationssida. Du har även statistik på hur många som gått från informationssidan till din egen hemsida. 

Din avgift för att medverka med en annons är 495 kronor + moms för tolv månader famåt. Inga andra avgifter eller provisioner tillkommer. Du har ingen uppsägningstid utan din annons förlängs endast med ditt aktiva godkännande. En enda bokning kan betala din annonskostnad. Har du en annons i tolv månader men finner att du inte vill fortsätta att annonsera så upphör din annonsering bara.

 
Du registrerar dig som boendeannonsör på denna sidan   - klicka  på att "registrera er 
verksamhet" här nedan.  Fyll i alla uppgifter, avsluta med att klicka på knappen "Uppdatera". Vill ni ha hjälp eller göra en förfrågan så hjälper vi gärna till via vår kundtjänst som finns i rubrikraden här ovan eller ring oss måndag till torsdag mellan klockan 8.30 och 14.00. Telefon 0721-86 51 81. Fakturan på 495 kronor + moms kommer via e-post direkt efter registreringen. Betalningstid är 10 dagar.


På grund av vår låga årsavgift  återbetalas inte resterande annonsbelopp om du under annonsåret lägger ner din verksamhet eller av annat skäl inte vill fullfölja din annonstid.
 

Registrera er verksamhet >>

 

Har ni problem med att registrera er verksamhet så klicka här >>
Ange namn, företagsnamn och er hemsida så hjälper vi er med registreringen.

 


 

© allarum.se - Alla rättigheter reserverade. 2018
E-postkontakt: info@allarum.se