Bed & breakfast, vandrarhem, billiga hotell samt pensionat, logi, rum, stugor, billiga boenden, övernattningar och weekend!


Allarum.se - Här finns billigt boende med Vandrarhem, Bed & Breakfast och billiga Hotell!
Tack för din registrering
 

 

Tack för din registrering på allarum.se

Ditt boende har nu publicerats i den valda kommunen. Du har också fått ett bekräftelsemail skickat till din angivna e-postadress. I mailet finns en bifogad faktura.  Kan du inte öppna pdf-filen kan du sätta in betalningen 495 kronor + moms 124 kronor = 619 kronor på bankgiro 429-6620. Glöm inte ange ditt företagsnamn och din kommun. Betalningstid är 10 dagar, därefter inaktiverar vi annonsen till fakturan reglerats. 
 

Vill du redigera dina uppgifter gör du detta genom att via allarum.se logga in med din epostadress och ditt lösen och därefter redigera.

 

Lägg in ditt boende i våra kategorier.

Många av våra annonsörer på allarum.se har ett boende som även passar in i någon eller några av de kategorier som finns på vår startsida. Ni kan lägga in ert boende i max två kategorier och detta är helt gratis. Välj ut en eller två som passar er, välj sedan ut de symboler som redovisas längre ner och skicka ett mail till mig så lägger jag in dessa i er annonsruta.

 

1. Weekenderbjudande

2. Fiske, jakt, natur och vandring

3. Semesterboende invid sjö eller hav

4. Vi erbjuder konferens och/eller bröllopslokal

5. Hyr en stuga

6. Golf och annan sport

7. Boende nära familjeaktiviteter

8. Vi har Spa, pool eller annan avkoppling

 

Du kan lägga till symboler på annonsrutan

Vi har symboler på annonsrutan som underlättar för besökaren att göra en snabb bedömning av boendet utfifrån sina önskemål och behov. Vi har symboler för:

1          2         3        4        5        6        7        8         9       10      11

 

Skicka mail med vilka kategorier ni vill tillhöra och ange siffran för vilka symboler ni vill ha på annonsrutan till allarum.boende@gmail.com
Glöm inte att skriva ert företags/boendenamn och vilken kommun ni tillhör.
 
 
Vill ni nå mig per mail så gör du detta enklast på allarum.boende@gmail,com eller per telefon 0721-86 51 81 ( måndagar till torsdagar kl. 08.00 - 14.00).
  

Margareta Ramberg
Kundansvarig
allarum.se

 

 

 

 

© allarum.se - Alla rättigheter reserverade. 2018
E-postkontakt: info@allarum.se