Utbud i 
  Stockholm


 
 

Bed & breakfast, vandrarhem, billiga hotell samt pensionat, logi, rum, stugor, billiga boenden, övernattningar och weekend!


Allarum.se - Här finns billigt boende med Vandrarhem, Bed & Breakfast och billiga Hotell!
Långholmens Hotell & VandrarhemVandrarhem, Bed and Breakfast, Hotell

 Stockholm kommun i Stockholm
 
Stäng
Tipsa en vän om denna sidan
http://allarum.se/visit/langholmens-hotell--vandrarhem
 
Långholmsmuren, 20, Södermalm
10272 Stockholm
TillbakaVälkommen till Långholmens Hotell & Vandrarhem

Långholmen - Den gröna ön mitt i Stockholm
Spännande boende med konferensmöjligheter, ett mysigt wärdshus med det bästa ur svensk mattradition. Här finns en rik historia som präglas av det forna fängelset som lades ner 1975. Nu hittar du ett unikt hotell och vandrarhem, mitt i Stockholm.

Idag möts du av ett modernt hotell med nyrenoverade celler och konferensanläggning som erbjuder dig ett brett spann av aktiviteter som kommer att göra din vistelse till ett minne för livet.
Utanför hotellets entré finns ett härligt strandbad och fina jogging-slingor i en kulturhistorisk miljö. Långholmen är en grön oas, med parker, bryggor och vackra promenadvägar utmed Riddarfjärdens stränder. Hos oss upplever du lugnet och naturen på nära håll. Vill du upptäcka resten av Södermalm och Stockholm går du bara över Långholmsbron och du har stans rika utbud av shopping, gallerier, teatrar mm. Vi har öppet året runt - ön är alltid lika vacker.
Boka hotell, vandrarhem eller konferens på Långholmen i Stockholm! Du når oss på tel: 08-720 85 00 eller på vår onlinebokning: hotell, vandrarhem eller konferens.

Fakta om boendet

  ■ 102 rum, 256 bäddar
  ■ Momspliktig
  ■ 2km till Centralstation
  ■ 6km till Bromma flygplats
  ■ Dubbelrum inkl frukost 1195kr

Läge och avstånd

Hitta hit
Långholmen är, som namnet antyder, en långsmal holme belägen mellan Kungsholmen och Södermalm. Västerbron sträcker sig över ön och mellan Södermalm och Långholmen löper det smala Pålsundet. Till Långholmen leder två broar. När du ska besöka oss tar du dig över Långholmsbron, den andra från city räknat.
Bil
Vi har ett 50-tal parkeringsplatser som är gratis för våra gäster. Fråga efter parkeringstillstånd i hotellreceptionen, konferensreceptionen eller i wärdshuset och följ parkeringsanvisningar. Observera att parkeringsplatser finns i mån av plats. Om det skulle vara fullt på vår parkering finns en betalparkering under Västerbron.
Ladda ner pdf med vägbeskrivning
Kommunalt
Närmsta tunnelbanestation heter Hornstull, cirka 10 minuters promenad. Buss nr 4, nr 40 samt nr 66 har hållplatser i närheten.
Ladda ner pdf med vägbeskrivning


Måltider

Långholmens Wärdshus & baren Finkan
Långholmens Wärdshus ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet. Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror i en historiskt fängslande miljö. Vi serverar både dagens lunch samt har à la cartemeny både till lunch och middag. För de större sällskapen rekommenderar vi vår festvåning, som lämpar sig utmärkt för bröllop och företagsarrangemang.
Brunch
Börja med en härlig söndagspromenad på Långholmen och njut sedan av välsmakande delikatesser på vår brunch. På buffémenyn finns både brunchklassiker och en hel del nyheter.
After Work
Avsluta dagen med Långholmens After Work. Kom till mysiga baren Finkan. Ladda ner denna flyer så bjuder vi på tilltugg.
Julbord 25 november -22 december

Faciliteter

 • Wärdshus
 • Wi FI
 • Öppet dygnet runt
 • fri parkering
 • Cenralet i Stockholm
 • Handikappsanpassad
 • Cykeluthyrning
 • Restaurang/bar
 • Gästkök
 • Plattskärms-TV
 • Fängelsemuseum
 • Strandbad

Våra priser

Gratis! Alla barn under 3 år bor gratis vid användning av befintliga sängar.
Alla barn under 2 år debiteras SEK 60 per natt, per person i babysängar.
Alla äldre barn eller vuxna debiteras SEK 250 per natt, per person i extrasängar.
Alla barn mellan 3 och 15 år debiteras SEK 150 per natt i extrasängar.

Övrigt

Bo på vandrarhem på Södermalm, mitt i Stockholm.

Vi strävar efter att vara Sveriges bästa vandrarhem.
Du kan hjälpa oss genom att rösta på oss till "Årets kudde 2011."
Tack för din hjälp.
Långholmens personal.

Vi är väldigt stolta över att ha blivit framröstade till utnämningen Årets kudde 2009 av STFs, Svenska Turistföreningens, medlemmar.
Motiveringen lyder : "Långholmen 2009 års bästa vandrarhem. Vinnaren av Årets Kudde är ett vandrarhem av kontraster. Det är naturnära fast centralt. Gästerna har utmärkta möjligheter till utomhusmotion, fast få andra vandrarhem erbjuder lika mycket att uppleva inomhus. Vandrarhemmet lever ut sin fantasieggande och mångsidiga historia, trots att det erbjuder allt man kan begära av modern service och fräschör. Den tydliga kulinariska profilen är något som äldre tiders gäster bara kunnat drömma om. "

Vi samarbetar med Booking.com när det gäller bokningen av denna annons.
När du klickar här nedan på "Boka Här>>" så vidarebefordras du till Långholmens Hotell & Vandrarhem sida på booking.com. På Booking.com sida gör du din bokning genom att du fyller i dina uppgifter om boendetid och namn. Du får också information om exakt pris för boendet som i många fall något lägre än vad som angivits på allarum.se

Boka skriftligt via allarum.se och boendet får ett sms om bokningen vilket ger en snabbare skriftlig återbekräftelse..
Boka här »

Tillbaka
 

Vädret Stockholm

Antal besökare, statistik hämtas från Google Analytics
Föregående år (2017) 171 st
Nuvarande år (2018) till dags datum 32 st


Publicerades på Allarum.se: 2011-09-07 09:13:29

© allarum.se - Alla rättigheter reserverade. 2018
E-postkontakt: info@allarum.se