Utbud i 
  Öland - Borgholm


 
 

Bed & breakfast, vandrarhem, billiga hotell samt pensionat, logi, rum, stugor, billiga boenden, övernattningar och weekend!


Allarum.se - Här finns billigt boende med Vandrarhem, Bed & Breakfast och billiga Hotell!
Rose´s Holiday ApartmentsVandrarhem, Bed and Breakfast, Hotell

 Öland - Borgholm kommun i Kalmar
 
Stäng
Tipsa en vän om denna sidan
http://allarum.se/visit/roses-holiday-apartments
 
Palmelundsvägen 8
38796 Köpingsvik
TillbakaVälkommen till Rose´s Holiday Apartments

Besök oss i vårt charmiga, ombyggda skolhus i Löt på Ölands vackra östra sida. Tvåljusa och rymliga lägenheter, modernt inredda men med bevarade originaldetaljer som trägolv, takbjälkar och spröjsade fönster. Huset är omgivet av en vacker trädgård och stora grönytor med fotbollsplan gör det också barnvänligt. Båda lägenheter har egen ingång.

Fakta om boendet

  ■ 2 rum, 9 bäddar
  ■ Momspliktig
  ■ 14km till Borgholm
  ■ 6km till Kårehamn
  ■ Lägenhet 3 rum, uteplats 680kr
  ■ Lägenhet 3 rum, balkong 815kr

Läge och avstånd

Ett naturnära boende för er som söker en lugn omgivning och ändå kanske önskar kort avstånd till underhållning och stadsliv.
På Rose´s är det nära till fina badstränder, öppna trädgårdar, karamellkokeri och glasscafé, samt många andra sevärdheter. Det finns även bra marker för att studera fågelliv.
På andra sidan gatan ligger inredningsbutiken Vic&Mic; och i den gamla lanthandeln AKs loppis.
Bara 10-15 min bort ligger Köpingsvik och Borgholm för shopping och underhållning.

Måltider

Lägenheterna är fullt utrustade för självhushållet. De har alla spis m ugn, kyl och frys/frysfack, kaffebryggare, tekokare och brödrost. Till och med egen grill om ni vill laga mat utomhus.

Faciliteter

 • Gratis Parkering
 • Trädgård
 • TV
 • Privat ueplats
 • Privat grill

Våra priser

Lgh 2. Två sovrum med 4 sängar (varav 2 i våningssäng). En välkomnande hall leder in till ett rymligt allrum och kök i öppen planlösning. Badrum med dusch. Från 680 SEK (lågsäsong).

Lgh 3. Stor trerummare på hela övervåningen med egen möblerad balkong i anslutning till entrén. Två sovrum med 5 sängplatser. Ett allrum och fullt utrustat kök i öppen planlösning med gott om utrymme. Badrum med dusch. Från 915 SEK (Lågsäsong).

Övrigt

Mitt namn är Marianne och äger och sköter om Rose's med hjälp av min man Peter. Förutom svenska pratar vi också Danska och Engelska.

Lägenheterna har redan genomgått en inledande renovering och vi kommer fortsätta att förbättra både lägenheterna och huset i helhet.
Trädgården förändras långsamt och delas upp i olika rum, bland dem en köksträdgård där våra gäster kan plocka säsongens grönsaker.

Jag är certifierad Feng Shui konsult och både lägenheterna på Rose's Holiday apartments och trädgården inreds enligt det.

Om du vill är detta en perfekt plats att hålla kurser i all enkelhet, med möjligheten att bo på plats. För vissa kurser höjer det upplevelsen om man kan bo tillsammans och dela upplevelserna vid slutet av dagen. Mejla förfrågan till kontakt@rosesfengshui.se

Boka skriftligt via allarum.se och boendet får ett sms om bokningen vilket ger en snabbare skriftlig återbekräftelse..
Boka här »

Tillbaka
 
Väder Ölanda

Antal besökare (2016 / 2017): 1666 st / 180 st


Publicerades på Allarum.se: 2014-09-30 10:53:27

© allarum.se - Alla rättigheter reserverade. 2017
E-postkontakt: info@allarum.se